Behandlinger

Home

Behandlinger

Negle

Smukke og velplejede negle er for mange et must, i hverdagen. Hos os, får du neglebehandlinger af højeste kvalitet. Vores dygtige negleteknikere har gennemgået en grundig træning, som sikrer, at du får det samme smukke og holdbare resultat, hver gang. Vi gør altid meget ud af at have de sidste nye farver og teknikker klar til dig. Kom forbi salonen og lad dig inspirere.

Ansigtsbehandling

Vi tilbyder lækre og luksuriøse ansigtsbehandlinger, med særligt fokus på toning af huden og reduktion af rynker og fine linjer. Vi bruger professionelle produkter, af højeste niveau fra NuSkin og vi sørger for, at du og din hud bliver rigtig forkælet. Kom ned i salonen og prøv de skønne behandlinger og oplev de synlige resultater.

Vipper

Drømmer du om lange smukke vipper med wow-effekt? Vi tilbyder to forskellige slags eyelash extensions: Single Lash og Volume Lash. Ved Single Last, får du limet ét vippehår på hver af dine egne vipper. Ved Volume Lashes får du limet to til ni ultratynde hår på hver af dine egne vipper. Sammen finder vi ud af, hvad der passer bedst til dig og dine ønsker. Vipperne holder i op til 3-4 uger.

Fodbehandling

Skal dine fødder forkæles? Vi tilbyder 3 forskellige fodbehandlinger, som blødgører, fugter og opfrisker trætte og ømme fødder. Vi bruger de bedste produkter inden for fodpleje fra NuSkin. Vi sørger for at fjerne alt tør hud, tilrette dine negle og gennemfugte dine fødder og underben. Kom forbi, tag en pause fra hverdagen og nyd en skøn fodbehandling i vores dejlige massagestol. Ønsker du kun Shellac eller Fransk på tæerne uden en fodbehandling? Så er det naturligvis også en mulighed.

Bryn

Mangler dine bryn fylde, form eller bredde? Vi tilbyder microblading, som er en semi-permanent bryn behandling. Det er også det nogle kalder ’hairstroke’. Den perfekte formgivning af brynene kan være med til at give et visuelt ansigtsløft. Behandlingen tager 3-4 timer og der bliver brugt meget tid på optegning, således at brynene passer perfekt til den individuelle. Hvert eneste hårstrå tegnes på huden, så det kommer til at se så naturligt ud, som muligt. Ca. 8 uger efter behandlingen bør du få lavet et touch-up, så brynene bliver helt, som de skal være. For nogen kan en 2- touch-up, yderligere 8 uger efter, være en nødvendighed. Kom forbi salonen, så tager vi en snak om netop dine bryn.